e-commerce solution 0317 800 248

Articole Blog

Instrucţiuni de utilizare al modulul de integrare în timp real cu Fan Courier

15 Aprilie 2015
Modulul de integrare cu Fan Courier este gata! Platforma Seliton integrează serviciile de expediție ale Fan Courier, starea livrărilor putând fi...

Instrucţiuni de utilizare al modulul de integrare în timp real cu Fan Courier

Dată: 15 Aprilie 2015

Setarea modulului de livrare FAN Courier

 

Pentru a seta modulul de livrare FAN Courier vom deschide panoul de administrare al Seliton, după care meniul Setări -> Livrare.

Acum, va trebui să cream un nou modul de livrare din butonul - Modul de livrare nou.

 

 

În ecranul următor apăsați butonul Creare corespunzător modulului FAN Courier.

 

 

După reușită va fi afișat - Modul de livrare creat cu succes. Deplasați cursorul de activare Activ: pentru a vedea și celelalte opțiuni ale modulului.

 

 

În pasul următor va apare afișat Мodalitate: iar dedesubt o listă cu toate metodele de livrare ale FAN Courier. În partea stângă a fiecărei dintre modalități se află un pătrat. Dacă îl marcați se va activa serviciul și va fi vizibil clienților dumneavoastră. În partea dreapta a fiecărei modalități avem câmp gol în care va trebuie să introduceți denumirea modalității respective. Această denumire va fi vizibilă clienților dumneavoastră, puteți copia direct denumirea fiecarei metode de livrare sau să o denumiți după bunul plac.

 

 

După ce aţi activat modalitatea de transport introduceţi numele de utilizator, parola şi numărul de cont.  După ce aţi introdus toate datele necesare apăsaţi pe Cont de test pentru a le verifica.

 

 

Revizuiţi şi modificaţi setările de configurare ale modulului în secţiunea de opţiuni.

 

Ultimul pas, extrem de important pentru funcţionarea corectă a modulului de transport, este importul localităţilor din sistemul Fan Courier. Acestea se vor combina/uni cu cele existente deja în Seliton. Acest proces poate fi de durată, aşa că vă rugăm să aveţi răbdare.

 

 

Acum, de fiecare dată când veţi primi o comandă, iar modalitate de transport aleasă de client este Fan Courier, veţi putea genera documentul de transport direct din administrarea Seliton.

 

  1. Mergeţi la meniul Vânzări submeniul Comenzi şi veţi putea vizualiza o listă a tuturor comenzilor din magazinul dumneavoastră. Pentru a deschide una dintre acestea dublu click pe rândul respectiv sau apăsaţi pe link-ul Detalii.

 

  1. După ce aţi confirmat şi eventual modificat detaliile comenzii, apăsaţi pe butonul Tipărire aviz de însoţire al mărfii.

  1. În ecranul popup verificaţi detaliile privind greutatea şi apăsaţi din nou pe butonul Tipărire aviz de însoţire al mărfii. Se va deschide o fereastă nouă cu un document de transport Fan Courier pe care îl puteţi tipări.

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum