e-commerce solution 0317 800 248

Articole Blog

Instrucţiuni de utilizare al modulul de integrare în timp real cu Fan Courier

15 Aprilie 2015
Modulul de integrare cu Fan Courier este gata! Platforma Seliton integrează serviciile de expediție ale Fan Courier, starea livrărilor putând fi...

Vikiwat.com

Dată: 20 August 2014

 

Vicky companie impresionantă a deschis un magazin online pentru Bulgaria și străinătate 

Vikiwat.com oferă o gamă de 15 000 de componente electronice si de iluminat .

 

Vicky Ltd. este unul dintre cei mai importanti furnizori din Bul Garia componente electronice si iluminat. Kompaniyata a fost înființată în 1991 și principalele activități sale includ import, ridicata și cu amănuntul, servicii și inginerie în domeniul electronicii. Are un magazin mare și zona de depozitare și mai mult de 30 000 de articole, care includ o varietate mare de componente electronice, cabluri electrice si fire, materiale izolante, automatizari, iluminat, unelte, semiconductori, surse de alimentare menajere și industriale și încărcătoare consumabile accesorii.

 

În afaceri impresionant scurt. O astfel de afaceri necesită magazin electronic corespunzător mărimea companiei. Acesta este motivul pentru Vicky Ltd. optaSeliton ca o platformă pentru realizarea unui astfel de proiect. Adevărul este că societatea are reguli și experiența anterioară pentru a crea un magazin online de stabil pentru a fi o parte serioasă a activității, dar a fost prea repede capacitățile suprapuse ale platformei X-Cart.

Această folosind o altă platformă, atunci când a lansat Seliton proiect nu a fost o problemă. Specialistii nostri de software transferat toate produsele, ca, desigur, reținute și toate URL adresele pentru a nu pierde valoroase SEO posturi și acum vikiwat.com are mai mult de 15 milioane de produse distincte.

 

Un număr similar de produse necesită aproape întotdeauna integrarea Seliton cu extern ERP sistem - în acest caz a facut integrare cu ERPsistem Orak , și pentru mai mult de lucru bun si usurinta de administrare a magazinului au creat un sistem de traducere automată a datelor cu caracter produs limbi diferite și un sistem suplimentar de a adresa întrebări unui anumit produs. De asemenea, a făcut în așa fel încât cliențiivikiwat.com pot naviga foarte ușor și rapid în magazinul online prin îmbunătățirea în continuare a sistemului de produse de filtrare.

 

Control general mai bun al magazinului electronic a creat un sistem special pentru raportare făcută de fiecare lucrare administrator adăugat special numeroase rapoarte și declarații și mai multe produse de editare și categorii.

 

Nu în ultimul rând optimizat barzodeystvieto mai departe de vikiwat.com și a creat și conceptul de design integrat îndeplinește toate cerințele moderne de proiectare, recunoaște și anume în mod automat aparatul, care este magazin deschis și design lin adaptãri în funcție de dispozitivul (care este, așa-numitele design Responsive).

 

În prezent, proiectul continuă să se dezvolte și să ofere o cotă de piață în creștere, nu numai în Bulgaria, ci și pe piețele internaționale.

 

 

За по-доброто цялостно управление на електронния магазин създадохме специална система за отчитане на свършената от всеки отделен администратор работа, специално добавихме многобройни справки и отчети и множествена редакция на продукти и категории.

 

Не на последно място оптимизирахме допълнително бързодействието на vikiwat.com и създадохме и интегрирахме дизайн концепция отговаряща на всички модерни изисквания на дизайна, а именно автоматично да се разпознава устройството, на което е отворен магазина и дизайна плавно да се напасва според самото устройство(това е така наречения Responsive Design).

 

В момента проектът продължава да се развива и да си осигурява все по-голям пазарен дял, не само в България, но и на международните пазари.

 

 

 

 

Миграция на данни от X-Cart със запазване на Url адресите

Интеграция на дизайн концепция

Responsive design

Интеграция с ERP система – ОРАК

Система за превеждане на продуктовите данни на различни езици

Автоматично поставяне на воден знак на снимките

Усъвършенствана система за филтрация на продуктите

Система за задаване на въпроси към продуктите

Система за логване и отчитане на свършената работа от администраторите

Оптимизация на бързодействието на сайта и SEO оптимизации

Многобройни специално създадени отчети

Множествена редакция на продукти и категории

Количката да си пази съдържанието неограничено време за регистрирани и логнати потребители, независимо от компютъра, който ползват

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum