e-commerce solution 0317 800 248

Articole Blog

Instrucţiuni de utilizare al modulul de integrare în timp real cu Fan Courier

15 Aprilie 2015
Modulul de integrare cu Fan Courier este gata! Platforma Seliton integrează serviciile de expediție ale Fan Courier, starea livrărilor putând fi...

Baby.bg

Dată: 12 August 2014

Unul dintre magazine drăguț pentru copii în poarta bulgară.


Baby.bg este un nou magazin cu o serie LNA cerere pentru a comanda la comanda liderilor. Acesta impresioneaza una cu viziunile cele mai plăcute și pozitive în domeniul lor de activitate și, în același timp cu un sortiment mare de produse pentru copii - de la carucioare în haine pentru mobilier pentru grădiniță.

 

Pe lângă faptul că integrarea oferit conceptul nostru de design, în special pentru baby.bg optimizat SEOteren în Seliton este completată automat, care a salvat o cantitate mare de muncă pentru administratori, deoarece pentru a umple cuvinte cheie si descrieri de peste 8000 de produse nevoie de timp .

Vorbind de produse fabricate și migrarea acestora același de e 80 00, produs de vechiul platforma (Joomla ) , care baby.bg prelucrate și le-a transferat înSeliton păstrarea tuturor URL adrese.

 

Magazinul este relativ nou, dar calitatea produselor noastre este de cel mai înalt nivel și volumul de clienți satisfăcuți, este în creștere puternic, care, desigur, foarte fericit noastre.

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum