Modul Facebook Dynamic Product Ads

Seliton este încântată să vă ofere un nou modul care va creşte profitabilitatea anunţurilor dumneavoastră Facebook.

Facebook Dynamic Product Ads este un modul care va afişa fiecărui client un anunţ diferit cu conţinut personalizat, în mod automat fără a investi timp şi efort uman.

Solicită ofertă
Modul Facebook Dynamic Product Ads

Principalele Funcţionalităţi

  • Faceţi reclamă numai produselor de care potenţialii dumneavoastră clienţi sunt interesaţi
  • Economisiţi timp. Nu mai trebuie să realizaţi reclame tip banner pentru fiecare produs sau linie de produse noi.
  • Folosiţi-vă bugetul în cel mai eficient mod posibil. Dacă aveţi mai multe anunţuri active în acelaşi timp, Facebook le pune în competiţie unul cu celălalt pentru a capta atenţia audienţei. Anunţurilor cu rezultatele cele mai bune li se alocă un buget sporit, astfel fiind afişate cel mai des clienţilor.
  • Păstraţi legătura cu clienţii care au plasat anterior o comandă pe magazinul online. Acum le puteţi recomanda mai multe produse din alte categorii.

Cum se realizează personalizarea automată a anunţurilor dinamice Facebook?

Accesaţi orice pagină de Facebook şi apăsaţi pe butonul "Shop now"
Facebook vă trimite automat în magazinul online. Vizualizaţi rujuri
După aceea în feedul de ştiri Facebook se inserează o reclamă pentru produsul vizualizat

Câteva statistici

Ştiaţi că 86% dintre utilizatorii de internat au dezvoltat o "orbire" la anunţurile de pe internet şi nu le observa deloc?

Înţelegeţi acum de ce bugetele investite în publicitatea standard pe reţelele sociale rareori se concretizează în forma unor vânzări reale.

Asta nu înseamnă totuşi că Facebook ca o unealtă de vânzare este epuizată. Exact invers. 90% dintre experţii în marketing la nivel global recunosc că nu pot obţine rezultate fără ajutorul reţelelor sociale. 87% dintre aceştia au indicat Facebook ca reţeaua socială preferată pentru reclamă cu un avantaj important faţă de celelalte. (Sursa: Raportul anual referitor la contribuţia reţelelor sociale în activitatea de marketing 2016, Social Media Examiner).

Seliton este conştientă de aceste avantaje şi prin acest modul vă ajută să obţineţi cele mai bune performanţe din bugetul alocat Facebook precum liderii din comerţul mondial!

Nu trebuie să renunţaţi la publicul uriaş al Facebook. Nu trebuie să pierdeţi conexiunea cu milioane de potenţiali clienţi pentru afacerea dumneavoastră. Nu trebuie să plătiţi mai mult pentru un număr mai mare de anunţuri ineficiente.

Plan de acţiune

Сu ajutorul acestui modul veţi crea bannere cu conţinut personalizat şi oferte individualizate cu reduceri pentru fiecare client în parte. În concordanţă cu interesele şi dorinţele specifice. În mod automat şi fără a pierde timp, şi fără efort sau intervenţie umană.

Prin intermediul modulului Facebook Dynamic Product Ads veţi transmite mesajul potrivit persoanei interesate la momentul exact şi vă veţi bucura de vânzări suplimentare!

Care sunt paşii specifici necesari pentru a obţine aceste rezultate extraordinare?
  • 1. Solicitaţi instalarea modulului Facebook Dynamic Product Ads şi activaţi-l în magazinul dumneavoastră Seliton.
  • 2. Veţi ajunge la o audienţă sporită. Le veţi afişa produse specifice de care sunt interesaţi în timp ce navighează pe internet, indiferent că au vizitat magazinul dumneavoastră sau al unui concurent.
  • 3. Veţi convinge mai mulţi potenţiali clienţi care vă vizitează magazinul online să finalizeze comanda trimiţându-le notificări despre produsele de interes care îi aşteaptă încă. Puteţi de asemenea să le oferiţi reduceri personalizate.
  • 4. Vă veţi putea conecta cu clienţii potenţiali de pe Facebook indiferent că preferă să navigheze pe mobil sau pe desktop.
Toate modulele suplimentare se instalează doar în magazinele online Seliton care sunt în perioada validă a abonamentului! Solicită ofertă
Soluţia de comerţ electronic Seliton