Creați-vă propriile produse cu modulul Stamper

Acum poți avea propriul magazin online de personalizare tricouri, căni, suveniruri și cadouri folosind soluția la cheie Seliton Stamps.

Permite-le clienților tăi sa fie unici, așa vei vinde mai mult!

Crearea și vânzarea de produse personalizate este o tendință disponibilă de o lungă perioadă de timp. După cum bine știi, fiecare client vrea să fie diferit, unic și de neuitat. Prin urmare, Seliton extinde funcționalitatea magazinului cu un nou modul, cu ajutorul căruia poți vinde un produs unic, proiectat direct de clienții tăi!

Seliton Stamps este o aplicație extrem de flexibilă care îti va permite să creezi imprimeuri personalizate pe aproape orice - tricouri, căni, șepci, produse promoționale, cărți de vizită, calendare, ceasuri, suveniruri.. alegerea e a ta!

Solicitati Instalare
Creați-vă propriile produse cu modulul Stamper

Seliton Stamps vine în ajutorul:

 • Serviciilor de personalizare textile, suveniruri și cadouri
 • Agențiilor de publicitate și tipografiilor
 • Noilor antreprenori cu idei ingenioase în crearea unor produse unice

Unealta de personalizare Seliton combină funcționalitatea bogată a platformei noastre de magazin online, cu usurința in utilizare si interactivitatea modulului special de imprimare.

Funcționalități ale modulului Seliton Stamps:

 • Număr nelimitat de imprimeuri pe produs

  Tu ești cel care specifică numărul de imprimeuri pentru fiecare produs în parte, cu un maxim de patru zone de imprimare

 • Prețuri flexibile în funcție de tipul imprimeului, text sau grafic

  Poți aloca un preț diferit pentru un imprimeu tip text sau pentru unul de tip grafic.

 • Marchează zona de imprimare

  Alege o zonă unde se poate aplica imprimeul, în funcție de poziția unde va fi aplicat.

 • Combinație între text și imagine

  Modulul Seliton Stamps suportă orice metodă de design - imagini, text, culoare sau toate la un loc. O totală libertate de dezlanțuire a creativității stă la dispoziția ta și a clienților

 • Optimizare SEO

  Modulul este optimizat pentru motoarele de căutare.

 • Funcționează excelent pe tablete

  Seliton Stamps are integrat suport pentru touch screen, de exemplu, clienții tăi vor putea edita direct pe ecranul dispozitivului doar cu o atingere cu un deget.

 • Bazat pe tehnologia JavaScript

  Seliton Stamps folosește tehnologia JavaScript și nu pe cea Flash. De aceea, modulul funcționează rapid , fără a fi nevoit să instalezi plug-in-uri suplimentare și fără să îți consume din resursele de găzduire.

 • Galerie de Imprimeuri predefinită

  Modulul Seliton Stamps are integrat o galerie cu personalizări deja existente, create de tine. Se pot încarcă pe server un număr nelimitat de imagini sau texte, care nu va afecta opțiunea pentru printuri personalizate.

 • Combinarea produselor personalizate cu produsele standard
 • Control intuitiv și o interfață grafică prietenoasă

  Seliton Stamps îmbină funcționalitatea bogată a platformei noastre, foarte discret, astfel încât procesul de lucru este simplificat la maxim.

 • Compatibil cu toate browserele de internet

  Seliton Stamps este compatibil și funcționează perfect pe următoarele browsere: Internet Explorer v.9 +, FireFox, Chrome, Opera, Safari și browserele mobile pentru Android și iOS 4+.

Dacă aveți întrebări sau sunteți interesat de un demo gratuit de 14 zile, va rugam sunați la Departamentul de vânzări la tel. 0800 360 721 sau trimiteți-ne un e-mail la sales@seliton.ro.

Soluţia de comerţ electronic Seliton