Modul Seliton POS

Avem plăcerea să vă prezentăm unul dintre cele mai noi module ale noastre: Seliton POS. Un proiect amplu, la care am lucrat mult timp pentru a asigura funcționarea fără probleme ACUM și în magazinele dvs. fizice. Acum Seliton POS poate face munca în magazinul dvs. fizic la fel de ușoară ca un joc de copii - în câteva secunde (și doar 2-3 clicuri) puteți marca un produs, alege metoda de plată și tipări bonul fiscal pentru client. Toate acestea pe un singur ecran și fără a ieși din magazinul dvs. online. Actualizați cantitățile în timp real - o soluție pentru 2 modele de afaceri: magazin online și magazin fizic acum gestionate dintr-un singur loc.

Credem că modulul Seliton POS va simplifica procesul de lucru și va economisi timp și efort - atât pentru dvs. cât și pentru angajații dvs. atât în magazinul online cât și în magazinul fizic.

Solicită ofertă
Modul Seliton POS

Sfârșitul sistemelor de depozit scumpe cu instalări locale care durează săptămâni pentru implementare.

Seliton POS este o soluție online, integrată în magazinul dvs. Seliton și nu necesită instalare locală. Implementarea (activarea) Seliton POS în magazinul dvs. online, cu toate setările inițiale, durează mai puțin de 10 minute! Limita de licență pentru numărul de utilizatori (numărul total de angajați care utilizează Seliton POS) poate fi schimbată în câteva minute, iar dvs. veți fi liniștit că volumul de muncă crescut în magazinul dvs. fizic va putea fi gestionat rapid.

Prețul modulului Seliton POS variază în funcție de numărul de angajați care doresc să lucreze simultan. Acest modul oferă un leadership fără precedent și este una dintre cele mai ieftine soluții software pentru magazine fizice. Flexibilitatea soluției permite o abordare individuală și tarifare pentru mai multe locuri de muncă.

Sfârșitul sistemelor software complicate

Am proiectat modulul Seliton POS inspirându-ne din cele mai bune practici la nivel mondial. Am învățat din experiența marilor comercianți pentru a livra cel mai optim și convenabil produs de până acum. Am eliminat setările complexe, cu multe linii și greu de gestionat, pentru a ne asigura că vă concentrați pe gestionarea magazinelor dvs. fizice.

Seliton POS este un modul cu multe funcționalități, plasate INTR-UN SINGUR ECRAN,în care puteți efectua toate operațiunile necesare. Noul design îmbunătățit al modulului de casă permite gestionarea ușoară a setărilor sale și, chiar dacă clientul dvs. are acces vizual la ecran, informațiile importante despre produsele și vânzările dvs. rămân ascunse. Designul actualizat se deschide pe ecran complet, menține elementele ascunse (restul funcționalităților magazinului online nu sunt vizibile). Concurând cu designurile celor mai scumpe sisteme software pentru magazine fizice, modul Seliton POS suportă și ecrane "TOUCH SCREEN". Este timpul pentru viitor - ACUM!

Adăugarea produselor - ușor ca un joc de copii

Acum adăugarea produselor la casă în magazinul dvs. fizic poate fi intuitivă și ușoară. Puteți adăuga un produs prin:

  • Cititor de coduri de bare
  • Selectare din categorie și subcategorie
  • Introducerea numelui
  • Introducerea SKU/ Număr de articol

Odată ce ați selectat produsul dorit (cu un singur clic, bineînțeles), acesta este adăugat în coloana din dreapta, unde toate produsele adăugate la casă sunt sumarizate automat. Din nou, cu un singur clic puteți alege un client specific (preînregistrat în baza de date) sau puteți selecta metoda de plată. Implicit (în locul clientului) va afișa întotdeauna numele locației din care faceți vânzarea.

1 click = 1 bon fiscal SUTPO

Da, acum 1 click = 1 bon fiscal este valabil pentru modulul Seliton POS. După ce ați ales metoda de plată, tot ce trebuie să faceți este ... 1 click. Bonul fiscal va începe să se tipărească de pe dispozitivul dvs. fiscal și în câteva secunde puteți continua cu următorul client. Vestea și mai bună este că bonul fiscal tipărit recent respectă toate cerințele normative și legale conform Ordinului H-18. Deoarece platforma Seliton are o versiune SUTPO aprobată de ANAF pentru licența sa versiunea 10.22, acum nu trebuie să căutați o nouă soluție software și să învățați un nou sistem. Obțineți totul într-un singur loc, fără a aștepta.

Cu împărțirea afacerii fizice și online:
PÂNĂ AICI

Credem că afacerea este un întreg. Până acum, comercianții erau obișnuiți să lucreze cu diferite sisteme de depozit, sincronizări, transferuri de fișiere .CSV, exporturi, importuri, modificări și multe alte implementări complicate și costisitoare. Acum puteți combina afacerea fizică și online într-o singură soluție - actualizând în timp real cantitățile din ambele locuri. Acum puteți utiliza și Seliton Depozit, care gestionează depozitele dvs., furnizorii, facturile, recepționările și expedițiile de marfă.

Depozit integrat + Stoc comun pentru toate locațiile + Soluție SUTPO pentru toate locațiile + Modul POS pentru vânzări la casă = Afacere de succes

Trimite o ofertă

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de o prezentare a modulului, vă rugăm să ne contactați
Soluţia de comerţ electronic Seliton