Modul Newpay

Avem plăcerea de a anunța parteneriatul nostru cu noul sistem de plăți NewPay. NewPay este o companie fintech specializată în comerțul online și câștigă rapid popularitate în Bulgaria datorită produsului său inovator pentru plata amânată și plata în rate la achizițiile online.

NewPay oferă serviciul „Cumpără acum, plătește mai târziu” (Buy Now Pay Later) pentru clienții magazinelor online, ceea ce permite clientului să primească produsele fără a fi nevoie să plătească imediat, iar în același timp comerciantul primește valoarea achiziției după expedierea acesteia către client. Modelul „Cumpără acum, plătește mai târziu” este extrem de benefic pentru toți participanții în comerțul online - oferă mai multă libertate și liniște atât clientului, cât și comerciantului. Tocmai de aceea, platforma Seliton a ales să includă serviciile NewPay în portofoliul său de module gratuite.

Solicitati Instalare
Modul Newpay

Ce este NewPay și cum funcționează?

 • NewPay este o metodă inovatoare de plată pentru cumpărături online cu plată amânată și plata în rate.
 • Modelul de lucru este „Cumpără acum, plătește mai târziu”: Clientul final cumpără produse fără a fi nevoie să plătească imediat, iar în același timp comerciantul primește valoarea achiziției după ce aceasta este trimisă către client.
 • Datorită parteneriatului cu NewPay, platforma Seliton oferă o integrare gata și un modul de plată gata pentru toate magazinele sale online.
 • NewPay poate fi singura soluție, o completare sau o alternativă la metodele de plată existente în fiecare magazin Seliton.

Scopul final al NewPay este de a crește vânzările magazinului dvs. online prin:

Creșterea valorii medii a coșului de cumpărături
Creșterea frecvenței de cumpărare a clienților dvs.
Creșterea probabilității ca vizitatorii magazinului dvs. să devină cumpărători

NewPay atinge aceste obiective oferind un produs convenabil și ușor de utilizat, cu condiții excelente, motivând consumatorii să finalizeze mai multe achiziții, mai ales dacă află despre această posibilitate la momentul potrivit – în timp ce navighează prin articole și se gândesc la o achiziție.

Serviciile NewPay pentru clienți:

Clientul are la dispoziție 3 produse prin care poate plăti:

AMÂNAT

Se pot achiziționa bunuri în valoare de până la 400 de leva. Clienții au 30 de zile pentru a plăti suma. Serviciul nu implică niciun cost suplimentar.

Pentru a folosi serviciul, clienții trebuie doar să aibă un cont NewPay.

ÎN 4 RATE

Clienții au un limită de până la 600 leva. Când fac cumpărături online, plătesc imediat 20% din valoarea comenzii, iar restul sumei se împarte în 3 rate lunare egale, fără niciun cost suplimentar.

Pentru a folosi serviciul, trebuie să se identifice online cu cartea de identitate.

ÎN 6 RATE

Clienții au un limită de până la 1500 leva. Când fac cumpărături online, pot achita în 6 rate lunare egale cu costuri suplimentare și fără avans!

Pentru a folosi serviciul, trebuie să se identifice online cu cartea de identitate.

NewPay atinge aceste obiective oferind un produs convenabil și ușor de utilizat, cu condiții excelente, motivând consumatorii să finalizeze mai multe achiziții, mai ales dacă află despre această posibilitate la momentul potrivit – în timp ce navighează prin articole și se gândesc la o achiziție.

Serviciile NewPay pentru clienți:

 • Fără valoare minimă a comenzii
 • Vă plătim suma după trimiterea achiziției, chiar dacă clientul nu a primit încă coletul
 • Reducem riscul de a nu primi achiziția din partea clientului (la plata ramburs)
 • Toate tranzacțiile sunt efectuate prin transfer bancar – nu emiteți chitanțe
 • Toate procesele de inițiere, procesare și finalizare a comenzii sunt complet online și automatizate
 • Comanda este finalizată imediat – nu este nevoie de aprobare pentru fiecare achiziție, ceea ce duce la întârzierea procesului de livrare și risc de refuz al acesteia
 • Perioadă de testare în care nu datorați comision
 • Nu plătiți comision pentru achizițiile returnate de client
 • Rambursarea sumelor pentru achizițiile returnate către client este responsabilitatea noastră

Care sunt avantajele pentru clienții dvs.:

 • Fără contract de credit – Plata amânată până la 30 de zile nu necesită semnarea unui contract de credit și identificarea cu cartea de identitate – un serviciu fără analog pe piața bulgară
 • Primesc suma pentru cumpărături complet online și în câteva minute
 • Primesc 2 produse fără niciun cost suplimentar – „Plată amânată 30 de zile” și „Plată în 4 rate”, și un produs cu o majorare de 0.99% pe lună
 • Plătesc rapid și ușor
 • Primesc și verifică achizițiile înainte de a plăti cu fondurile proprii
 • Primesc o sumă revolvă, ceea ce înseamnă că de fiecare dată când clientul efectuează o plată corectă, valoarea îi este returnată în profil și poate fi utilizată din nou pentru achiziții viitoare. Suma poate fi utilizată în toate magazinele partenere.
 • Trebuie să treacă prin aprobare doar o dată, nu pentru fiecare comandă
 • Primesc un profil propriu cu informații detaliate despre plățile lor

Ca proprietar al unui magazin online, veți avea de asemenea un profil propriu, prin care puteți urmări și gestiona ușor toate comenzile făcute cu NewPay, fără a fi nevoie de comunicare suplimentară, completarea de documente sau altceva, în afara profilului dvs.:

Activați NewPay acum și oferiți clienților dvs. confortul uneia dintre cele mai noi și populare metode de plată din întreaga lume – Cumpără acum, plătește mai târziu!

Instalarea și distribuirea modulului NewPay pe platforma SELITON:

Modulul de plată „NewPay” este distribuit gratuit cu versiunea 11, subversiunea 4075 sau mai nouă a platformei Seliton.

Dacă doriți ca magazinul dvs. să primească noua funcționalitate, vă rugăm să faceți o cerere de instalare prin butonul de mai jos:

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail sales@seliton.ro sau să ne sunați la tel: 0751 60 88 52 Departamentul de Vânzări.

Soluţia de comerţ electronic Seliton