Modul pentru produse subordonate

Cu noul modul personalizat de la Seliton vei genera un număr mare de comenzi, oferindu-le clienților tăi accesoriile, consumabilele și completările perfecte pentru produsele alese de ei.

Când clientul alege produsul perfect pentru el, adesea are nevoie și de accesorii suplimentare (de exemplu, o husă sau un card de memorie pentru smartphone). Alegerea accesoriului potrivit poate fi un proces dificil, lent și plictisitor pentru vizitator, mai ales după ce a petrecut mult timp căutând produsul principal.

Acum vei putea facilita acest proces pentru clienți, oferindu-le o selecție de produse subordonate cele mai practice și de încredere, direct pe pagina produsului pe care îl vizualizează. Astfel, te vei asigura că aceștia rămân în magazinul tău online și își completează comanda cu produsele tale, nu cu articole de la un comerciant concurent.

Solicită ofertă
Modul pentru produse subordonate

Ce așteaptă clienții?

După ce au ales produsul principal pe care doresc să-l achiziționeze și l-au adăugat în coș, vizitatorii încep adesea să se rătăcească prin diferitele categorii în căutarea produselor subordonate potrivite. Clienții consideră prezența produselor subordonate pe pagina produsului pe care îl vizualizează ca fiind extrem de utilă. Mai mult decât atât, aceștia sunt deja predispuși să vadă produsele subordonate sortate de comerciant, în loc să fie nevoiți să le caute singuri în magazin. Aceste concluzii au fost trase în urma unei observații ample realizate de Baymard Institute, o agenție americană specializată în cercetarea satisfacției clienților în comerțul electronic.

Produsele subordonate sunt foarte dorite de clienți, deoarece le economisesc timp și efort – în loc să navigheze singuri prin diferite categorii, primesc o selecție gata pregătită. În plus, accesoriile sunt de obicei plasate într-o categorie complet diferită de cea în care au găsit produsul principal, ceea ce creează un disconfort suplimentar pentru vizitator și este foarte probabil să îl descurajeze de la continuarea căutării și să părăsească magazinul. Când oferiți produse subordonate gata selectate, clienții au acces rapid și precis la aceste accesorii. Chiar dacă produsele subordonate pe care le-ați selectat nu sunt potrivite pentru ei, clienții vor fi totuși ajutați. Un singur click pe oricare dintre produsele subordonate și vor ajunge deja în categoria corectă, unde pot vedea toate celelalte accesorii și pot alege cel mai potrivit pentru ei.

Un alt avantaj important al modulului pentru produse subordonate este că vizitatorii își formează imediat o idee despre varietatea de produse din magazinul tău online. Când clientul vede o selecție de huse și carduri de memorie pe pagina cu smartphone-ul său, înțelege că în acest magazin se vând nu doar telefoane, ci și accesorii pentru ele – ceva ce poate nu știa până în acel moment. Acest lucru este deosebit de important pentru vizitatorii care au ajuns pe site-ul tău prin surse externe (rețele sociale, reclame, motoare de căutare etc.).

Sfatul Seliton: Utilizați modulul pentru produse subordonate în combinație cu modulul pentru produse alternative pentru rezultate și mai rapide și sigure! Modulul pentru produse alternative ajută clientul să găsească produsul perfect. Odată ce acest lucru se întâmplă, modulul pentru produse subordonate va completa comanda cu accesorii și alte articole potrivite. Acest lucru va crește valoarea coșului și profitul tău va crește!

Toate modulele se instalează în magazinele Seliton numai dacă clientul are un plan de abonament activ!

Soluţia de comerţ electronic Seliton