Modulul Colecții

Seliton are plăcerea de a vă prezenta noua sa creație pentru un aspect și mai profesional și luxos al magazinului dumneavoastră online.

Cu modulul „Colecții” veți avea posibilitatea să publicați imagini frumoase, efective și complete ale unei combinații de produse, iar apoi să prezentați fiecare dintre elementele colecției ca articole separate, cu propriile caracteristici, prețuri, variante etc. Modulul este extrem de potrivit pentru toți comercianții care oferă mobilier, textile de casă, pardoseli și faianță, haine și accesorii și multe altele.

De ce să prezentați fiecare produs individual, când puteți arăta clienților cum va arăta camera perfectă, baia perfectă, ținuta perfectă, combinând mai multe articole deodată? Acum puteți oferi vizitatorilor magazinului online idei profesionale, inspirație și stimul, iar ei vă vor răsplăti cu comenzi de multiple produse deodată!

Solicită ofertă
Modulul Colecții

Cum funcționează modulul „Colecții” în practică?

Le arătăm clienților o viziune modernă și completă pentru amenajarea unei dormitoare:

Prezentăm fiecare element din colecție cu prețuri separate, descrieri, caracteristici:

Clienții vor avea impresia că magazinul dumneavoastră online este creat special pentru a satisface nevoile lor personale de soluții complete și vizionare integrată. Astfel, veți tenta vizitatorii să comande nu doar un produs specific, ci un set de articole care le vor oferi un sentiment irezistibil de clasă și superioritate.

Toate modulele se instalează în magazinele Seliton numai dacă clientul are un plan de abonament activ!

Soluţia de comerţ electronic Seliton