Modulul Designer

Dacă doriți să obțineți un design unic al magazinului dumneavoastră folosiți noul modul Designer al Seliton 11

  • Ușor și amuzant ca o joacă de copii
  • Gratuit în funcșie de pachetul ales de dvs.
  • Designul dvs. are o versiune mobilă nativă
  • Design-ul este compatibil cu versiunile viitoare ale Seliton

Toate modificările de design aduse de noul modul Designer vor fi 100% compatibile cu versiunile ulterioare ale Seliton. Temele pe care le vom realiza prin modul Designer sunt adaptive (responsive), adică compatibile cu toate dispozitivele mobile.

Solicită ofertă

Videoclip demonstrativ cum vă puteți schimba complet designul total gratuit ÎN NUMAI 10 MINUTE

1. Veți putea acum modifica tema magazinului "văzând" prin ochii clienților dumneavoastră

Editorul de design 2015 al Seliton, vă va permite un realism maxim în proiectare, pentru că acum veți lucra direct în zona de client (front-end) a magazinului. Vei face modificări de design în timp real, chiar mai mult, vom vedea rezultatul modificărilor instantaneu, în timp real. Aceasta este prima diferență fundamentală dintre noul editor de design și versiunea anterioară din Seliton 5.0 și 6.0. Acum, de fiecare dată când schimbați ceva - fie că este vorba de culoare, model, fundal, se va vedea imediat cum arătă e-magazinul, prin ochii clienților dumneavoastră.

2. Două șabloane de design diferite pe care se pot aplica o mulțime de combinații de culori

Numărul doi pe listă este posibilitatea de a alege între cele două teme de design încorporate, care va servi ca bază pentru crearea propriului dumneavoastră proiect . Acum vă puteți pune amprenta pe principalele modele Monaco și Chameleon și să le colorați cu scheme de culori pe care le-am pregătit special, sau puteți experimenta cu culori proprii, modele și imagini de fundal.

Editorul vechi de design din versiunile anterioare ale Seliton 5.0 și 6.0 permitea modificări numai asupra șablonului Chameleon. Acum oricare din cele două baze se vor putea edita, tu vei alege care, în funcție de viziunea și gustul tău. În fiecare bază se pot adăuga două coloane, stânga și dreapta, puteți plasa un banner de la un capăt la altul, sau fix, pentru a da conținut paginii de start cu categoriile principale sau cu produse le specifice selectate ... totul depinde doar de tine. Rețineți că acest tip de dislocare a elementelor din cadrul site-ului sunt puse în aplicare prin panoul de administrare a Seliton, nu în Editorul de Design.

Vă garantăm că în timp vor adăuga noi șabloane pentru a îmbogăți paleta de opțiuni de design gratuite. Avem un țel lipsit de modestie ca în termen de un 1 an, magazinul online Seliton să dispună de 10 șabloane de bază, cu un total de 500 de scheme de culori gata!

3. Scheme de culori predefinite elaborate de web-designerii profesioniști Seliton

Al treilea avantaj al Design Editor 2015 este destinat acelora dintre dvs. care conduc propria afacere și al căror timp este o resursă prețioasă, și, de asemenea, comercianților online care doresc o sursă de inspirație pentru a crea un nou design. Vechiul design editor nu oferea scheme de culori predefinite, având la îndemână doar imaginația și liberul simț de experimentare. În Editorul de Design 2015, designerii au integrat în Seliton scheme de culori predefinite, combinații de culori perfecte, fundaluri, modele, poze. Rămâne ca tu să selectezi schema care se potrivește gustului tău personal. Vestea bună este că alegerea va fi foarte ușoară - un singur click și vei avea acum propriul design personal!

Cel mai frumos este că, dacă doriți să modificați doar anumite detalii ca fundal, zona din dreapta, culoarea textului, etc .. se poate edita doar acel element, fără frica că se va altera efectul general al schemei de culori predefinite.

Așa cum am spus mai sus, ne angajăm ca numărul și stilurile schemelor de culori predefinite să crească în mod constant. Start rapid, personalizare ușoară, și total gratuit - acestea sunt cele 3 super atribute ale acestor scheme de culori!

4. Schimbarea culorilor devine acum o joacă de copii

Al patrulea rând este favoritul nostru. Despre ce anume este vorba? Acum avem libertatea deplină de a schimba culoarea de fundal și nu a textelor, culoarea prețurilor, culori din meniul de sus și de jos având la dispoziție un super monitor în care putem vedea exact ce modificăm în momentul de față. Orice ai alege, veți vedea modificările pe site imediat. Vă garantăm ca în momentul în care începeți setarea design-ul personal, veți petrece cel puțin 30 de minute doar pentru a testa combinațiile cele mai uimitoare înainte de a începe efectiv să editați.

Noul editor de design este atât de ușor de operat că aproape arată ca o joacă de copil. Sincer, efectul este dificil de descris în cuvinte și va trebui să-l încercați personal. Distracția este garantată!

5. Forme ale butoanelor predefinite, elaborate de designerii profesioniști ai Seliton

Pentru a încheia lista principală trebuie să menționăm și butoanele din magazinul dvs. Seliton. Știm că pofta vine mâncând și de aceea, dacă vă schimbați întreaga schema de culori și detaliile magazinului, probabil, vei dori să experimentezi și noi forme ale butoanelor. Designerii noștri au predefinit un număr de butoane cu diverse forme din care puteți alege, și tot odată, cu un singur click veți putea schimba culoarea lor. Încercați butoanele astfel încât să se integreze perfect în aspectul general al magazinului.

Mai departe vom sublinia și alte diferențe importante între vechiul și noul editor de design 2015.

- Dispunerea și deplasarea a cutiilor nu este gestionată de către Designer. În versiunea 7.0 și 7.5 Seliton, aranjarea unei pagini este creată și / sau modificată separat în panoul de administrare >>> Design >>> Dispunere.

Prin Design Editorul 2015 nu se va putea proiecta o cutie sau o pagină individuală, ci doar modificări de culoare, aplicate global pe tot site-ul. Dacă doriți să creați un design specific pentru o anumită cutie sau pagină, o poți face în editor de cod cu modificări simple în codul CSS.

Am stabilit intenționat aceste limite pentru a ușura și simplifica operarea Design Editorul, în urma numeroaselor plângeri din partea clienții noștri care au considerat că vechiul editor de design era complex, multi-stratificat, greoi. În plus, avem diverse informații care arată că astfel de schimbări în 99% din cazuri sunt efectuate de către profesioniști în web design care preferă să lucreze în cod "curat".

Și, în cele din urmă, vă spunem DISTRAȚI-VĂ! Noul editor de design este într-adevăr un instrument puternic, care se operează extraordinar de ușor și vă va ajuta să obțineți rezultate spectaculoase fără a fi nevoie de a plăti specialiști în domeniu.

Soluţia de comerţ electronic Seliton