Traducere automată cu ChatGPT 4o și Google Translate

Suportă toate limbile
Seliton 11

Când site-ul dvs. are un conținut bogat și aveți multe produse cu descrieri lungi, necesită timp și efort să le traduceți în toate limbile active în magazin. Și nici nu este posibil să aveți cunoștințe despre fiecare limbă activă în magazinul dvs. Puteți rezolva ușor această problemă folosind modulul de traducere automată.

Solicită ofertă
Traducere automată cu ChatGPT 4o și Google Translate

ChatGPT 4o

Pluginul de traducere automată Seliton AI acum cu cea mai nouă versiune ChatGPT - 4o

Pluginul de traducere automată suportă acum cea mai recentă tehnologie de inteligență artificială, și anume ChatGPT 4o. Ultima versiune a modelului ChatGPT a fost lansată recent și noi, Seliton, suntem unii dintre primii care l-au implementat.

Traducerea cu inteligență artificială se realizează la un nivel profesional încât calitatea sa este de obicei de nedeosebit de cea a unui traducător uman. Costurile sunt atât de scăzute încât chiar și site-urile mari pot fi traduse pentru mai puțin de 50 de dolari.

Pluginul de traducere automată Seliton vă va permite să vindeți nu doar în țările vecine Bulgaria și Ungaria, dar și în întreaga lume, și acest lucru complet automat. Nu va traduce doar toate produsele existente, categoriile, mărcile, interfața, meniurile și altele, dar va traduce automat și conținutul nou imediat ce este introdus în magazin.

În plus, modulele noastre de livrare suportă generarea de etichete de transport internaționale pentru expediere în multe din țările vecine. Începeți să utilizați tehnologia de inteligență artificială astăzi, este accesibilă și puternică. Dacă ați așteptat momentul potrivit pentru a începe să vindeți la peste 100+ milioane de persoane și pentru a vă crește vânzările exponențial, acel moment a sosit acum.

Soluţia de comerţ electronic Seliton